Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Free your knowledge!!!!

Βάλε φτεραααααα!!!!!

Κοριτσάρες μου θέλω να ευχηθω σε όλες να εχετε ενα δημιουργικό καλοκαίρι...αλλά πιο πολυ θέλω να ευχηθώ στις μανούλες που τα παιδιά τους δίνουν εξετάσεις ,να έχουν υγεία και δύναμη , να τα στηρίζουν!!!!!
΄Οποιο κι αν ειναι το αποτέλεσμα να ξέρετε οτι δεν ειναι η μοναδικη μαχη που δίνουν απλά ειναι η πρώτη!!!!
Αφιερωμένο λοιπόν στην κορούλα μου και σε όλα τα παιδια του κόσμου που δίνουν  τον πρώτο τους  αγώνα  !!!

Η γνώση ειναι δύναμη και ειναι απο τα πρώτα πράγματα που τις διδαξα λοιπόν!!!!!Μα χρειάζεται ανοιχτό νου και φτερά για να λειτουργήσει!
Πήρα λοιπόν τα ξύλα μου και αρχισα την σύνθεση του έργου!
Πέρασα μια στρωση ακρυλικού στόκου για να φτιάξω το εδαφος του έργου.Σας εχω μιλησει για τον στοκο και τις ιδιοτητες του.Απο την μια μπορει να σας φτιαξει ενα τελειο backround  και απο την άλλη να φτιαξετε ενα κρακελε εδαφος το οποίο θα αναδείξει την μειξη χρωμάτων που θα κανετε. Την πυξίδα την  εφτιαξα  με τα υπέροχα στένσιλ απο το Crafthouse της φίλης μου της Χριστίνας https://www.facebook.com/crafthousegr-152430712094810/
στη συνέχεια πέρασα το εκπληκτικό καφέ της Valejo http://www.decofoam.gr/index.php/2017-03-06-13-23-02/xromata-col-150/akr/acrylicos-vallejo/vallejo-carrot-cake-matt-acrylic-paint-432-trunk-brown-detail το οποίο δίνει μια εξαιρετική απόχρωση παλαιωμένου που λατρεύω!
Ορισμένα απο τα  διακοσμητικά  είναι απο καλούπια της stamperia  και σας έμαθα πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας στο post https://vrisieleni.blogspot.com/2018/03/home-made-silicon-mold.html και οι χρωματισμοί ειναι το πράσινο απο το post https://vrisieleni.blogspot.com/2018/02/colours-tutorial2nd-part.html  και το καφέ θα το βρείτε στο post https://vrisieleni.blogspot.com/2018/02/colors-tutorial.html!!


Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη ζωή σας!!
Τα λέμε ....
Με αγάπη ....Klair.V!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

       My Christmas  collection!