Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Colours tutorial...2nd part!!



Unlimited Blue!!!!
Απεραντο γαλαζιο!!
Κοριτσια ελπίζω να δοκιμάσατε το καφέ χρώμα για να φτιαξετε μπρούτζινα εφέ στις δημιουργίες σας!Γι'αυτό σήμερα θα σας δείξω πως να πετύχετε το γαλάζιο και γαλαζοπράσινο  που ακολουθεί!

     
 Αν θέλετε να λοιπον να πετύχετε το χρώμα της θάλασσας η του φθαρμένου τζιν αρκεί να ανακατέψετε το καφε burnt umber και το μπλε pthalio για να σας δώσει μια απόχρωση του μπλε η οποία θα αλλάζει όσο και όπως θέλετε αρκεί να τη σβήσετε με ένα υγρό πανί (μωρομάντηλο).Στα διακοσμητικά που βλέπετε το τελείωμα έγινε με τα κεριά της finnabair  και συγκεκριμμένα  με το https://www.scrapsnpieces.gr/finnabair-art-alchemy-antique-brilliance-wax-mystic-turquoise !  

              
     
Το γαλαζοπράσινο της μάσκας μπορείτε να το πετύχετε αν ανακατέψετε το καφε burnt umber  με το μπλε prussian συνδυασμός ο οποίος θα σας δώσει ένα υπέρχο γαλαζοπράσινο το οποίο μπορείτε να ανοίξετε η να σκουρήνετε πάλι με ένα βρεγμένο πανί!
Για το τελείωμα χρησιμοποίησα δύο από τα κεριά της finnabair  το https://www.scrapsnpieces.gr/finnabair-art-alchemy-antique-brilliance-wax-lucky-emerald 
και το https://www.scrapsnpieces.gr/finnabair-art-alchemy-metallique-wax-vintage-gold!
Ελπίζω να σας άρεσε!!!
Τα λέμε..με αγάπη Klair.V!!
To be continued!!

2 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ και οι δύο αποχρώσεις του γαλάζιου και του γαλαζοπράσινου και δίνουν ιδιαίτερη εμφάνιση σε ανάγλυφες επιφάνειες με τις φωτοσκιάσεις του ξεβαψίματος ! Ελένη μου ευχαριστούμε για τις πολύτιμες οδηγίες σου ! Καλό τριήμερο και να περάσετε όμορφα στο χωριό σας που το φροντίζετε και του δίνετε ζωή ! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσανθη τα κσλα σου λογια να ξερεις μου δινουν δυναμη.Σου ευχομαο παντα υγεια κι ευτυχια με την οικογενεια σου και καλο τριημερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

       My Christmas  collection!