Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Broken moments!!

Keep only the good moments!!!!
Μεγάλη υπόθεση ο χρόνος ...αρκεί να μην του δίνεις και τόση σημασία!


Νομιζω  όμως πως όταν  δημιουργείς σταματάει  εντελώς!!Πάρτε λοιπόν όλα τα αγαπημένα μικρά αντικείμενα ...ναι εκείνα που θέλατε να πετάξετε αλλά πάντα κάτι σας κρατούσενα μην το κάνετε  και ελάτε να φτιάξουμε έναν πίνακα!
Εγώ θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιαξετε το back round του πίνακα  κι εσεις θα βάλετε την φαντασία σας να σχεδιάσει τα υπόλοιπα.
 Ξεκινάτε λοιπόν τη δημιουργία σας  και διαπιστώνετε ότι δεν έχετε ούτε texture paste ούτε crackle paste ούτε κάτι ανάλογο τελος πάντων.Μην αγχώνεστε πάρτε κάτι που όλες θα έχετε στην κουζίνα σας και αυτό ειναι το χαρτί κουζίνας ή χαρτι αφης ναι αυτο απο το φουρνο που τυλιγουμε το ψωμι.
Περάστε τον καμβά σας με μια δυνατή κόλλα κρυσταλιζέ και κολλήστε ένα φύλλο μονό τσαλακώνοντας το όσο μπορείτε.Αφήστε να στεγνώσει καλά και έχετε κάνει το πρώτο βήμα για τον πίνακά σας.
Στη συνέχεια κολλήστε κομμάτια δαντέλας παντού .΄Ετσι όταν θα βάψετε τον καμβά σας θα σας δώσει ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα μαζί με το χαρτί.Βάψτε στην απόχρωση που επιθυμείτε κι αρχίστε να κολλάτε ta  πραγματάκια εκείνα που είπαμε.
Βάψτε με τα χρώματα που σας αρέσουν και φτιάχνουν τη διάθεσή σας  και τελείωστε με τα υπέροχα κεριά της finnabair!!!Καλή Επιτυχία!
Ελπίζω να σας άρεσε .



Τα λέμε..με αγάπη Klair.V!!








 


2 σχόλια:

  1. Σε ανακάλυψα τυχαία, σχετικά πρόσφατα . Με εκπλήσσεις όλο και περισότερο! Δηλώνω θαυμάστριά σου !! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα!Χρυσανθη μου καλη στο εχω ξαναπει πολυ τιμητικο για μενα!!!Ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

       My Christmas  collection!