Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Tear drops!!!

                              Tear drops falling on my heart!!!!
Ποια απο σας δεν έκλαψε ???δεν πονεσε???δεν ξαγρύπνισε νυχτες ολόκληρες??? όλες μας και μην πειτε ψέμματα γιατι καμμια δεν θα σας πιστέψει!
Αφιερωμένο λοιπον σε όλες  αυτό το έργο.
΄Εμπνευση?????τα μαγικά ριζόχαρτα Tela:http://www.decofoam.gr/index.php/com-virtuemart-menu-orders/2017-03-06-13-23-02/rizoo/rizoxarta-col-250
τα οποία ειναι αυτοκόλλητα και πανευκολα στη χρήση τους...
Πήρα λοιπόν ενα ξυλινο κάδρο και κόλλησα το ριζόχαρτο επάνω.Με πάστα Betton effect {σας εχω δείξει πως να φτιάχνετε πάστα στο post:https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/02/looks-like-cement.html} προσπάθησα  να καλύψω τις άκρες απο το ριζόχαρτο για να μην φαίνονται και παράλληλα να ομογενοποιησω το αποτέλεσμα πάστας  και ριζοχαρτου ώστε να φαινονται ένα σχεδιο.

 Με στένσιλ έφτιαξα τις ακτίνες τη μάσκα και τα φτερά  και κόλλησα διακοσμητικά στοιχεία τα οποία δηλώνουν και το θέμα του έργου!
Η Ευχή {Wish} ειναι  να φύγουν τα δάκρυα που σταλάζουν στην καρδιά!  


Στα δάκρυα που ειναι πραγματικες σταγόνες φτιαγμένες με δαντέλα από σιλικόνη όπως σας έδειξα στο post:https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/03/silicon-lace.html έβαλα εφέ σκουριάς όπως είναι και τα δάκρυα στο ριζόχαρτο.

Τέλος με το decofoam http://www.decofoam.gr/index.php/com-virtuemart-menu-orders/2017-03-06-13-23-02/decofoam-col-175 ένα υλικό με πολλές δυνατότητες και σε πολλές αποχρώσεις  είχα την ευκαιρία να αποδώσω την γρανιτένια απεικόνιση του μυαλού που συγκρατεί, σε αντίθεση με την ευαίσθητη καρδιά, που κάνει ότι θέλει!
Ελπίζω να σας άρεσε όσο ενθουσίασε κι εμένα !!!
Τα λέμε...με αγάπη Klair.V!!!!!

8 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι Ελένη μου, για όσα με μαθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπεροχο εργο με φανταστικη αφηγηση εντελει εισαι πολυταλαντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

       My Christmas  collection!