Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

My Precious!!!!!


                        Τοσο Πολύτιμο!!!


Κάποια κομματια γίνονται τοσο πολυ μέρος του εαυτού σου που και να θέλεις δεν μπορείς να τα αποκόψεις!


Αυτό ακριβώς συνέβη και με το συγκεκριμένο κομμάτι,το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το εμπνεύστηκα {καλά ολα τα λατρεύω απο την πρώτη στιγμή αλλα λέμε τώρα}.
Δεν ήξερα βέβαια την τελική μορφή του ήξερα όμως ότι θα ήταν ιδιαίτερο!
Ξεκίνησα λοιπόν με το αρχικό καλούπι.Πως να βγάζουμε καλούπια σας έμαθα  στο post :https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/03/home-made-silicon-mold.html?m=1..πηρα λοιπόν ενα καδρο που μου αρεσε εξαιρετικά και απεικόνιζε την παράσταση που βλέπετε και έβγαλα το καλούπι του με γύψο!


Στη συνέχεια σε ένα κομμάτι ξύλου κολλησα διχτυ για να κάνει το σχετικό ανάγλυφο{αχνοφενεται στη φωτογραφία} πέρασα πάστα διαμόρφωσης δλδ ακρυλικο στόκο και μετά κόλλησα το καλούπι!
Πέρασα ολο το ξύλο με πάστα rust effect {σας εχω πεί τον τρόπο στο post:https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/01/gimme-some-more-rust-effect-baby.html?m=1και πέρασα το καλούπι με patina effect και καφέ το οποίο σας έδειξα στο post :https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/02/colors-tutorial.html?m=1
΄Οπως θα διεπιστώσατε τα περισσότερα πράγματα μπορείτε να τα φτιάξετε μονοι σας με απλά υλικα που σίγουρα έχετε στο εργαστήριο σαs!


Κόλησσα τα διακοσμητικά στοιχεία, αφού πριν τα είχα βάψει με το ίδιο καφέ και πέρασα από πανω το μαγικό κερί της finnabair, για να δώσω μεν μια antique όψη στο έργο μου αλλά οχι πολυ φανταχτερή!
Πολύ απαλά  και ταμποναριστά πέρασα μια ιδέα με  ακρυλικό χρώμα gold και το αποτέλεσμα με αφησε  αρκετά ικανοποιημένη.
Αυτά για την ώρα!
Ελπίζω να σας άρεσε όσο και σε μένα.
Τα λέμε ...με αγάπη Klair.V 



4 σχόλια:

  1. Δεν μου αρέσει απλά το λάτρεψα!!!!! Μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια υπέροχη δημιουργία. Μπράβο κορίτσι μου! It's so precious!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειστε ολες καταπληκτικες και εννοειται μου δινετε απιστευτη εμπνευση!

      Διαγραφή

       My Christmas  collection!