Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

It's cold out there!




January challenge part 1!

Και ναι  έφτασε η δοκιμασία του Ιανουαρίου!!!  http://scrapsnpiecesgr.blogspot.gr/2018/01/happy-2018-january-challenge.html
..χειμωνιατικο και χουχουλιαρικο το θέμα αλλα εμενα μου αρεσουν εποχές και περιοχές που πραγματι κανει κρύο .Σε μια τέτοια εποχή και περιοχή ειναι και το παράθυρο που βλέπουμε και θα σας μεταφέρει στη Ρωσία την εποχή της Άννας Καρέννινας ..αυτήν ντε που έπεσε στις γραμμές του τρένου.Στην παρούσα φάση πάντως για τις ανάγκες του challenge ....κρυώνει!!!
Καθε φορά λοιπόν  που σκεφτομαι χειμώνα φαντάζομαι  κρύο, παλτό με γούνες, πουλάκια που ψάχνουν κανενα σπόρο και τα πάντα σκεπασμένα με χιόνι .

Το σκηνικο στήθηκε απο ένα χάρτινο κουτι που ντυθηκε με μπαροκ καλούπια της prima https://www.scrapsnpieces.gr/iron-orchid-designs-baroque-1και ειναι η θέα απο το παραθυρο  του σπιτιού  της Καρέννινα (λέμε τωρα)...πάντως εγώ αυτό φανταζόμουν όταν το εφτιαξα.
 Τα κτίρια εγιναν με ντεκουπαζ χαρτοπετσέτας .Το ένα κτίριο το σκέπασα με το λευκο μερος της χαρτοπετσέτας για να φαινεται θολο και χιονισμένο και τονισα τις λεπτομέρειες με home made παστα χιονιου. 
Τα υπολοιπα κτιρια τα κολλησα με διαστατικα αυτοκολλητα για να υπάρχει ογκος  όπως και τα πουλακια.΄Εβαλα φράχτη στον κήπο και χιόνι παντου .

Οι φιγούρες της κυρίας και το κλουβι με το πουλι φαίνεται να είναι μέσα στο σπίτι και είναι και αυτά κολλημένα με διαστατικά αυτοκόλλητα.

Ελπίζω να σας άρεσε ...!!!!
Τα λέμε ....με αγάπη Klair.V

6 σχόλια:

  1. Πολύ ιδιαίτερο το project σου! Μου αρέσει το οτι εμπνεύστηκες απο μια ιστορία! Μπράβο σου!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο θεατρικό το σκηνικό σου! Μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές! Υπέροχη δημιουργία!Σε ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας στην πρόκληση του SNP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελένη χαίρομαι που σ ε βρίσκω και εδώ και μάλιστα με μια τόσο ρομαντική ανάρτηση απο ένα διήγημα που συντρόφεψε καταλυτικά τα νεανικά μου χρόνια.
    Καλή δημιουργική συνέχεια εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Χσρα μου για τα καλα σου λογια μου δινουν δυναμη!!!Ρυχομαι υγεια και χαμογελαστες μερες!!!

      Διαγραφή

       My Christmas  collection!