Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Life is every single moment!!!!


Καλη χρονια κι ευλογημένη σε ολους!!!!!
Η χρονια που πέρασε ήταν  αρκετά δημιουργική.
Αποτέλεσε την αρχή για ένα υπέροχο δημιουργικό ταξίδι ,το οποιο ελπίζω να συνεχίσει για πολύ,για την ακρίβεια εύχομαι  απλά να μην σταματήσει. Ήταν η αφορμή για πρώτη φορά να πάρω μέρος στο challenge του scrapsnpieces:

Μια διαδικασία πρωτογνωρη για μένα,  που  με εκανε να γνωρίσω ταλαντούχες δημιουργούς, οι οποίες αποτέλεσαν για μένα πηγη έμπνευσης.΄Ετσι πήρα μέρος με την δημιουργία μου  στη δοκιμασία του Οκτωβρίου με τίτλο "Life is every single moment
 Το σχόλιο της Maria Lillepruun
Maria:  "This is a very beautiful mixed media vintage piece! I love all the brown shades, the crackles and toppings on it. Seems like the time itself just froze there for a moment. Absolutely stunning!"

 μου εδωσε την ώθηση εκείνη που χρειαζόμουν για να συνεχίσω και την ευχαριστώ πολύ γι αυτό!Το έργο μου το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή, απο την πρώτη μικρή λεπτομέρεια που δημιουργησα και πραγματικά εμεινα εκπληκτη όταν κάποιος κατάλαβε ακριβώς αυτο που ηθελα να μεταφέρω μέσα απο αυτό.Για να ξεκινησω όμως όλο αυτο το ταξίδι της δημιουργίας υπήρξε μια  αρχική πηγη έμπνευσης και αυτή είναι η Amy Petrou https://www.facebook.com/amy.petrou.
Amy μου δεν ξέρεις ποσο σ΄ευχαριστω που με μυησες σε όλο αυτό ..να΄σαι καλά!

Τα λέμε....... με αγάπη :Klair.V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

       My Christmas  collection!