Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Baroque style!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Απο τα πιο λατρεμένα μου ειναι αυτά του στυλ Μπαρόκ!
Σημερα θα μετατρέψετε τα απλα και αδιάφορα βαζάκια σας σε πραγματικά εργα τέχνης.
Παίρνουμε λοιπον ενα βάζο που ετοιμαζόμαστε να πετάξουμε γιατί μας πιάνει το χώρο στην κουζίνα μας και το περνάμε μια στρωση ασπρη κολλα κρυσταλιζε τυπου ατλακολ.Την αφηνουμε να στεγνωσει καλα και περναμε το  κρακελέ ενός συστατικού .... αφήνουμε να στεγνώσει.Να θυμαστε οτι οποια φορα ακολουθησει το πινελο σας αυτην φορα θα εχει και το κρακελε.Θα ειναι ειτε οριζοντια ειτε καθετη οχι ανακατεμενες πινελιες.Γι αυτο οι κινησεις σας πρεπει να ειναι προσεκτικες .

 Μέχρι να στεγνώσει φτιάχνουμε τα διακοσμητικά που θέλουμε να στολίσουμε το βάζο μας και τα περνάμε μια στρωση ακρυλικο ανοιχτο ...στεγνώνουμε !
Αφου στεγνώσει η πρώτη στρώση περνάμε με ακρυλικό μαύρο και σβήνουμε με ενα μωρομάντηλο έτσι ώστε να τονισουμε τις σκιες απο τα διακοσμητικά μας.
Αφήνουμε να στεγνώσουν τα διακοσμητικά μας και περνάμε το μισό βάζο μας με μαύρο Gesso ή ακρυλικο χρωμα! Αφήνουμε να στεγνώσει.
Κολλάμε με δυνατή κόλλα τα διακοσμητικά μας και περνάμε με ανοιχτόχρωμο ακρυλικό το πάνω μέρος του βάζου.Αρχίζειαμέσως να φαίνεται το κρακελέ!Προσοχη στο περασμα του χρωματος,μην επαναλαμβανετε τις πινελιες γιατι θα σας χαλασει το κρακελε!


 Περνάμε με μια υγρή πατίνα το ανοιχτόχρωμο σημείο του βάζου kαι περνάμε όλο το βάζο με τα εκπληκτικά κεριά της finnabair.
Τέλος ολοκληρώνουμε με στένσιλ (με  μεταλικο χρωμα)στο κάτω μέρος και με το τελικο προστατευτικο βερνίκι!
Αν χρησιμοποιησετε κερι δεν χρειαζεται να περασετε βερνικι!
 


Καλές δημιουργίες .
Τα λέμε με αγάπη ...Klair.V!!



6 σχόλια:

       My Christmas  collection!