Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Paintbrushes affair!!


                           Πινελων υποθεση!!
Ειναι απο κεινες τις φορες που σε ωθει το κινητρο να δημιουργησεις χωρις δισταγμο χωρις δευτερη σκεψη. Δεν ειναι θεμα μονο καλλιτεχνικης ενασχολησης  μα ανθρωπινης  αναγκης για συμπαρασταση.  Κι αυτο γιατι το δημιουργημα σου θα αποτελεσει μερος ενος συνολου που μονο η απεραντη αγαπη για τον συνανθρωπο σου μπορουν  να τα δημιουργησουν! 
Ξεκινησα με ενα ηδη διαμορφωμενο κομματι ξυλου στο οποιο ειχα κανει στενσιλ για  κατι αλλο  που ειχα στο μυαλο μου.Το πινελο μπηκε αυθορμητα σε αυτην τη θεση και ξεκινησα την διακοσμηση του!
Ηθελα κατι σε mechanical γι αυτο και χρησιμοποιησα κυριως εξαρτηματα απο ενα συνεργειο αυτοκινητων που ειχα περισυλλεξει.

Εκανα οτι και τις περισσοτερες φορες που ξεκιναω ενα εργο προσπαθησα να ταιριαξω τα στοιχεια που ειχα και να φτιαξω την συνθεση μου και αυτο εκανα .Αφου με ικανοποιησε το αποτελεσμα {λεμε τωρα ..χιχιχιχι}ξεκινησα βαφοντας το ολο μαυρο με gesso.

Αφου το στεγνωσα περασα απο πανω ενα σκουρο καφε χρωμα το οποιο θα μου δωσει εκεινο το                              ψιλοσκουριασμενο αποτελεσμα .
Και συνεχισα με yellow ochre και burnt sienna.
Εβαλα μερικες σταγονες πρασινο της οξειδωσης και περασα ξανα απο πανω καφε σκουρο.Τελος ολοκληρωσα με ενα κερι χρυσο παλαιωμενο.
Και ......Voila!!!

Ελπιζω να σας αρεσε!!Σας φιλω γλυκα με πολυ αγαπη ...Klair.V!!!

2 σχόλια:

       My Christmas  collection!