Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Redesign with Klair.V

                  INSPIRATION!!!!!!!
Τι χρειαζεται αλήθεια για ενα πετυχημενο εργο????
Ποια ειναι εκείνη η συνταγη που θα το απογειώσει???
Τι πρέπει να κάνουμε έτσι ωστε αυτο που θα φτιάξουμε να αποτυπώσει μεν το οραμα μας αλλα να αρέσει κιόλας??Όλα αυτα τα ερωτήματα μη μου πειτε ότι δεν σας εχουν απασχολήσει γιατι δεν σας πιστευω!Όλοι θέλουμε τα έργα μας να έχουν την αποδοχή του κοινού αλλιώς θα τα φτιάχναμε και θα τα κλείναμε στο υπόγειο του σπιτιού μας!Μην αγχώνεστε λοιπόν  γιατί μας απασχολούν τα ίδια πράγματα!

Η συνταγη ειναι απλη λίγο ταλέντο λίγα υλικά αρκετή γνώση και πολυ πολυ πάθος για δημιουργία!
Λίγο πολυ τις προυποθέσεις τις διαθέτουμε οπότε ξεκινάμε κι οποιον πάρει η μπάλλα!


Για το συγκεκριμένο εργο βασικη προυπόθεση είναι τα περιφημα καλούπια της Re-design απο την Prima τα οποία μπορείτε να βρείτε εδω: https://www.scrapsnpieces.gr/clay-molds!
Παίρνετε ενα κομματι ξύλου και κατα προτιμηση παλιο φτιάχνετε τα στοιχεία απο τα καλουπια και τα κολλατε στο ξύλινο καδρο σας.Με ρωτάτε ολες με τι τα κολλάω ...για μένα ιδανική ειναι η heavy body gel της Finnabair αλλα μπορείτε και με την απλή κρυσταλιζε ξυλοκολλα.

Αφήστε να στεγνώσουν τουλάχιστον μια μερα και στη συνέχεια βάψτε με ένα πολυ σκούρο καφε σαν αυτο το chocolate των @majesticpaint αφου προσθέσετε και λίγο  μαύροαπο το beautiful night
https://www.facebook.com/28artcenterchalkpaintvelvetfilothei/.Αφου βαψατε και καλυψατε τα στοιχεία αρχίστε με ενα μωρομαντηλο να ξεβαφετε το πολυ χρωμα απο τα στοιχεία και αφήστε μονο τις εσοχές.Με το ιδιο μωρομαντηλο απλώστε λιγο σκούρο χρώμα σε όλο το ξυλο! Στη συνέχεια και αφου εχει στεγνώσει πάρα πολυ καλα το σκουρο χρώμα με τη μεθοδο dry brush και το country beige https://www.facebook.com/28artcenterchalkpaintvelvetfilothei/ περνάμε τα διακοσμητικά προκειμένου να τα τονίσουμε πιο πολυ!
Τελος γυαλοχαρταρετε λιγο το ξύλο σε ορισμένα σημεία για να βγει στην επιφάνεια η φυσική του απόχρωση και ...Voila!!!!



Και  νομιζω οτι καπου εδω θα δείτε το εργο σας τελειωμένο!!Ελπίζω να φτιάξετε πολλές εμπνευσμενες δημιουργίες και να εχετε πίστη στον εαυτό σας....να  μην αφήνετε κανεναν να σας χαλάσει τη διαθεση γιατι όπως εχω πει πολλές φορές κάτι που αρεσει σε μένα μπορει να μην αρεσει σε σας και το αντίστροφο!


                 Ελπίζω να σας αρεσε!!!
               Σας φιλώ γλυκά ...Klair.V!!!

5 σχόλια:

       My Christmas  collection!