Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Sweet little angel!!!

                        My  sweet little angel!!!!


Koριτσαρες μου ευχομαι να ειστε ολες καλα και να γελατε και να ειστε ευτυχισμένες έχοντας πάντα φυλακες αγγέλους στο πλαϊ σας!
Σας αφιερώνω το σημερινο εργάκι με πολύ αγάπη και πολυ δημιουργικο οιστρο!

Ξεκίνησα παίρνοντας ενα κομματι ξύλου το οποιο πέρασα με ακρυλικο στοκο  και αφού στέγνωσε έκανα πάνω του διάφορα στένσιλ.  Αμέσως μετά κόλλησα την κορνίζα την οποία εφτιαξα με πηλο αφού πρωτα ειχα φτιάξει το καλούπι της με τον τροπο που σας έδειξα στο post για τα καλούπια:https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/03/home-made-silicon-mold.html.
Κόλλησα μια δαντέλα την οποία έφτιαξα με τον τρόπο που μάθαμε στο post:https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/03/silicon-lace.htmlκαι κόλλησα και τα υπόλοιπα καλούπια που αποτέλεσαν την σύνθεση μου.
Πέρασα ολη την επιφάνεια με ακρυλικο μπλέ χρώμα της Valejo http://www.decofoam.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2820&virtuemart_category_id=87&aid=32&bt=3&bid=2820" target="_blank">Vallejo Carrot Cake Matt Acrylic Paint 402 Baby Blueγιατι ήθελα μια ρομαντική και ανοιχτόχρωμη βαση.


Αφού πέρασα όλη την επιφάνεια με μπλέ και στέγνωσε καλά το χρώμα στη συνέχεια πέρασα ενα απαλό καφέ http://www.decofoam.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2837&virtuemart_category_id=87&aid=32&bt=3&bid=2837" target="_blank">Vallejo Carrot Cake Matt Acrylic Paint 432 Trunk Brownτο οποίο έσβησα ελαφρά με ενα υγρό πανακι αλλά αφησα τις σκιές στα διακοσμητικά στοιχεία.


 Τόνισα  όλες τις λεπτομέρειες με το χρυσό ακρυλικο http://www.decofoam.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2808&virtuemart_category_id=87&aid=32&bt=3&bid=2808" target="_blank">Vallejo Carrot Cake Matt Acrylic Paint 423 True Gold


Προσέχοντας  να τονίσω 
μονο ορισμένα σημεία και όχι να βάψω τα στοιχεία.
Στη συνέχεια ψέκασα εδω κι εκεί με το υπέροχο χρυσό misthttp://www.decofoam.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2847&virtuemart_category_id=87&aid=32&bt=3&bid=2847" target="_blank">Vallejo Carrot Cake Spray 023 True Gold

Και Voila!!!!!!!!!
Eλπίζω να σας άρεσε!!!
Τα λέμε... με αγάπη  Klair.V!! 






2 σχόλια:

  1. υπεροχα χρωματα προσεγμενη δουλεια ενα εργο που με συνεπηρε!!!! και οπως παντα αναλυτικοτατες οδηγιες .....ευγε Ελενη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενη μου Αιμιλια ειναι τοσο ενθαρυντικο καλλιτεχνες σαν κι εσενα να σχολιαζουν με τετοιο τροπο τα εργα μου!!Δεν ξερετε ποσο με τιμα αυτο!!!!!!Ενα μεγαλο Ευχαριστω σε ολες σας!!!!

      Διαγραφή

       My Christmas  collection!