Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Deep ocean blue!!!!


                                   Κι ολα μοιαζουν καλοκαιρι!!!!

Κοριτσαρες μου ελπιζω να εισται ολες πολυ καλα και να ετοιμαζεστε για το καλοκαιρακι που ερχεται!!!
Εγω παντως τρελαινομαι  στην ιδεα  του καλοκαιριου και για αυτο προσπαθησα να το αποτυπωσω σε ενα κομοδινο που προοριζεται για το δωμάτιο της κορης μου!
Μια θάλασσα βαθια ήθελα με τα χρώματα του ωκεανού και κάπως ετσι ξεκίνησα!

Το κομοδίνο παλιομοδίτικο και εντελώς ακατάλληλο για εφηβικο δωμάτιο.Τι μένει σκέφτηκα παρά η μεταμόρφωση!Πήρα λοιπόν τα χρωματα και έβαψα πρώτα τα πλαινα με μια μιξη μπλε και πράσινου και με στενσιλ έκανα τις ρίγες με μπέζ !
Το επάνω μέρος το έβαψα με εντονο μπλέ και το πέρασα με βερνίκι για να μην έχει φθορά το χρώμα!Mπορείτε αν θέλετε σε τέτοιες επιφάνειες να περνάτε πρώτα αστάρι ,θα κάνει πιο ανθεκτικό το χρώμα σας{και θα κάνετε και οικονομια στο χρώμα}!




Στην θέση που ειχε το φωτάκι έβαλα ενα ριζόχαρτο στα χρώματα του θέματος!

Και τέλος ξεκινησα τα συρταρια!Ηθελα να θυμιζουν τη θάλασσα  ,έτσι οπως φαινεται απο ψηλά!Πέρασα λοιπόν τα συρτάρια με ενα σκούρο μπλέ χρώμα αρκετά παχιά στρωση γιατι το κομοδίνο ήταν γαυλιστερό {καπλαμάς}και το στέγνωσα καλά!
Μετά πηρα τρία χρώματα ,το μπλε,το πράσινο και το μπεζ.Ξεκίνησα με το μπλέ και περασα μια ελαφριά στρωση  και πριν στεγνωσει έκανα μερικές γραμμές με το πράσινο προσπαθώντας να το ενωσω με το μπλε αλλα να μην το ανακατέψω.Αμέσως μετά πήρα μπεζ χρωμα κι εκανα λιγες γραμμές με τον ιδιο τρόπο ,δλδ  προσπάθησα να το ενωσω με τα άλλα δυο αλλά να μην χασει το χαρακτήρα του το κάθε χρώμα!

Τέλος έβαλα διακοσμητικά στοιχεία απο τα υπέροχα καλούπια IOD ..εσείς μπορείτε να βάλετε όποιο διακοσμητικο στοιχείο σας αρέσει από τα δικά σας καλούπια που μάθαμε πως να φτιάχνουμε στο post:https://vrisieleni.blogspot.gr/2018/03/home-made-silicon-mold.html .
Στη συνέχεια  πέρασα με προστατευτικό βερνίκι την επιφάνεια!Υπολείπονται τα πομολάκια και υποσχομαι οταν βρω τα κατάλληλα να βάλω φωτο!

Ελπίζω να σας άρεσε όσο κι εμένα !
Τα λέμε με αγάπη ...Klair.V

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετική ανανέωση , τέλεια χρώματα, αναλυτικές οδηγίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Λίλα μου!!!!Σου ευχομαι ενα υπέροχο καλοκαιρι!!!!!

      Διαγραφή

       My Christmas  collection!