Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

It ' s Pumpkin baby!


         Kολοκυθες και άλλα!!!

Στα εξωτερικα πολυ διαδεδομενο να στολιζουν τις κολοκυθες, εδω όμως οχι και τοσο, αλλα παρολα αυτα εμενα μου αρεσουν πολυ!
Ετσι σκέφτηκα να φτιαξω μια!! Να αισθανθουμε  λιγο america  βρε παιδι μου! 

 Η διακοσμηση της πολυ διασκεδαστικη θα ελεγα και αρκετα ευκολη  αρκει να βρεις τον συνδυασμο των στοιχείων που θα βαλεις.
Αφου λοιπον  εφτιαξα τα στοιχεία μου απο τα καλουπια της Prima :https://www.scrapsnpieces.gr/iron-orchid-designs-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-renaissance-i  τα κολλησα και  επρεπε να αποφασισω το χρωμα που θα την  βαψω.
Ηθελα κατι απαλο και elegant!!
Αποχρώσεις  ειχα πολλές αλλα ηθελα κατι άλλο !!
  Ετσι πηρα λιγο smoked brown και λιγο antique white απο τα @Magestic paint https://www.facebook.com/majesticpaintvelvettouch/  σε αναλογια 1:2 δλδ περισσοτερο το antique white και βγήκε ενα εκπληκτικο απαλο γκρι χρώμα ισως καλυτερο και απο αυτο που φανταζομουν!
 Το αποτέλεσμα πραγματικα με ενθουσιασε και σας το προτεινω είμαι σίγουρη ότι θα  ενθουσιασει κι εσας!Απλα πάρτε λιγη ποσοτητα απο το καθε χρωμα και καντε σιγα σιγα την αναμειξη για να γινει αυτο ακριβως που θελετε ,μην βιαστειτε να φτιαξετε την αποχρωση.
Tέλος περασα με την μεθοδο dry wash τα στοιχεια με antique white.Eλπιζω να σας αρεσε!!!
Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι καλες δημιουργιες!!




  Με αγάπη Klair.V!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

       My Christmas  collection!