Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Beauty Trash!!!!!!

      Σκουπιδια????Ε!και????
Ποσες φορες δεν πεταξαμε αχρηστα αντικειμενα που πιστευαμε οτι δεν χρειαζομαστε αφου τα θεωρουσαμε αχρηστα?????Πολλες!!!!!!!!
Να που ομως τα παντα μεταμορφωνονται και αποκτουν αλλη αιγλη αλλη ομορφια και ταυτοτητα!
Βρηκα λοιπον αυτα τα συρταρια εδω και πολυ καιρο και τα ειχα σε μια γωνια και περιμενα να δω τι θα τα κανω,μεχρι που ηρθε η σειρα τους να παρουν τη θεση τους στο εργαστηριο .Δεν μπορουσα ομως να τα βαλω ετσι και γι αυτο αποφασισα να τα αλλαξω λιγακι.Τα ετριψα τα επλυνα και ηταν ετοιμα για την αλλαγη.
Ξεκινησα με τo ενα φτιαχνοντας καλουπια και βαφοντας το με antique white απο τα majestic https://www.facebook.com/majesticpaintvelvettouch/
 στη συνεχεια αφου στεγνωσε κολλησα τα καλουπια στεγνωνουν και τα βαφω και αυτα .Στεγνωνω και τα περναω με σκουρο καφε και πριν καλα καλα στεγνωσουν αρχιζω να σβηνω με ενα μωρομαντηλο.Στη συνεχεια με τη μεθοδο dry brush  περναω τα στοιχεια και το υπολοιπο συρταρι.Στο άλλο συρταρι εβαψα με smoked brown ανακατεμενο με λιγο antique white και εκανα τις ριγες με antique white.


Εφτιαξα ενα στοιχειο απο τα καλουπια re design της  prima και το εβαψα πριν το κολλησω με smoked brown.Τονισα λιγο τις ριγες με καφε σκουρο και περασα ολο το συρταρι με μαυρη πατινα για παλαιωση...πιτσιλισα με λιγο καφε και Voila!!!!


Ελπιζω να σας αρεσαν γλυκουλες μου!!

2 σχόλια:

       My Christmas  collection!