Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Never give up!Grate things take time!


                                                 Never Give Up!!!
Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα ειναι στιγμες που σκεφτεσαι αν κατι αξιζει να παλαιψεις γι αυτο!!και περνανε διαφορες σκεψεις απο το μυαλο σου..... του τυπου....μηπως παραδινω αξια σε κατι η σε καποιους που δεν αξιζουν τελικα ????δεν ξερω στο τέλος τι υπερισχυει αλλα ξερω ενα πραγμα οτι τιποτε και κανενας δεν θα με κανει να σκυψω το κεφαλι και να τα παρατησω! 
Και θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εκεινους τους φιλους και φιλες που πιστευουν σε μενα και μου το αποδεικνυουν με λογια και πράξεις !!!
Επειδη ξερω ομως οτι περιμενετε να σας δωσω οδηγιες για το πως εφτιαξα το καδρο και το μπουκαλι που προοριζονται για μια αγαπημενη υπαρξη και ελπιζω να της αρεσουν δεν θα σας ζαλισω αλλο!Όπως σας εχω ξαναπει μην περιμενετε απο εμενα βαρυγδουπες και ακαταλαβιστικες τεχνικες οι οποιες σας
κανουν να αναρωτιεστε πως θα το κανω τωρα αυτο????Τα πραγματα ειναι απλα !!!και κατανοητα!Στο καδρο χρησιμοποιηθηκαν στοιχεια απο καλουπια Stamperia και Prima , στενσιλ και ενα κομματι χαρτι το οποιο πρωτα περασε απο μητρα κοπης και του εδωσε ενα αναγλυφο σχεδιο.Βαφτηκαν εξολοκληρου με ενα καφε σκουρο χρωμα burnt umber το οποιο ξανοιξα ελαφρα με μωρομαντηλο και στη συνεχεια αρχιζα να ξανοιγω την δημιουργια μου με λιγη ωχρα και λιγο κεραμιδι.Να σημειωσω οτι καθε βημα γινεται αφου στεγνωσετε καλα το καθε χρωμα που θα προσθεσετε.Πανω απ΄όλα τα χρωματα εκανα με  ενα αγριο πινελο dry brush  με ενα απαλο σιελ χρωμα και επεμεινα περισσοτερο στα στοιχεια μου πανω και κατω !τέλος με ενα υπεροχο  vintage χρυσο της Renesans   τονισα τοσο οσο τα στοιχεια μου και τα αναγλυφα του καδρου!
 Στο μπουκαλι ακολουθησα τα κλασικα βηματα διακοσμησης ενος μπουκαλιου αλλα δεν το περασα με gesso αλλα κατευθειαν με στοκο φτιαχνοντας αναγλυφη επιφανεια!Eβαψα με τον ιδιο τροπο  οπως και το καδρο αλλα εδω δεν εβαλα χρυσο ουτε και μπλε αλλα πιο πολυ ωχρα!

Ευχομαι να σας αρεσουν γλυκουλια μου γιατι εγω επηρεασμενη αυτον τον καιρο με την εμμονη που με επιασε με το Game of Thrones  ολο τετοια σχεδια τριγυριζουν στο μυαλο μου !

Σας φιλω γλυκα!!!!!Klair.V!!!!





2 σχόλια:

       My Christmas  collection!