Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Amazon girl!!!


                         Dress like her!!!!
Kοριτάρες μου ηρθε λοιπον το 2019 και ευχομαι να φερει ευτυχια υγεια και πολλα πολλα χαμογελα για ολους!Καλη Χρονια για όλους λοιπον ! 
Για αρχη αυτου του χρονου σκεφτηκα να φτιαξω κατι που απο καιρο το ηθελα παρα πολυ! Πάντα με γοητευαν οι Αμαζονες ...με τις υπεροχες στολαρες τους πανω στα άλογα !!!Τις φανταζόμουν να περνούν αγερωχες και να κλεβουν παντα την παρασταση!
Γι αυτο και  ηθελα να φτιαξω ενα μπουστο βασισμενο στην στολη 
μιας Αμαζονας!Το επομενο υποσχομαι θα ειναι πιο ρομαντικο!
Για την ωρα ομως εφτιαξα αυτο κι ελπιζω να σας αρεσει!
Αφου λοιπον πηρα το μπουστο 

εφτιαξα το πανω μερος με δαντελα την οποια σας εχω δειξει πως θα φτιαχνετε απο τα καλουπια σας με απλη σιλικονη εδω:








Εφτιαξα την δαντελα και την κολησα στο μπουστο και μαζι με διακοσμητικα στοιχεια απο τα καλουπια της IOD εφτιαξα το πανω μερος της στολης!
Στη συνεχεια πέρασα ολο το μπουστο με γυψογαζα και εφτιαξα τη φουστα απο κομματια δαντελας και γαζας τα οποια ειχα βουτηξει σε Powertex που ειχα χρωματισει με σκονες της ιδιας εταιριας !
Πέρασα ολο το μπουστο αφου αφησα να στεγνωσει το powertex με πάστα rust effect που σας εχω δειξει πως την φτιαχνετε εδω:https://vrisieleni.blogspot.com/2018/01/gimme-some-more-rust-effect-baby.html
Και στη συνεχεια με το υπεροχο πράσινο απο την Vallejohttp://www.decofoam.gr/index.php/pages/colors/acrylic-colours/acrylicos-vallejo/vallejo-carrot-cake-matt-acrylic-paint-413-after-green-detail πέρασα ορισμενα σημεια για να δειχνει οξειδωμένη η στολη !Φυσικα τελειωτικο περασμα με bronze ακρυλικο Vallejo http://www.decofoam.gr/index.php/pages/colors/acrylic-colours/acrylicos-vallejo/vallejo-carrot-cake-matt-acrylic-paint-436-plumb-copper-detail για λαμψη και μια δοση μεταλου στη στολη !

Υπολειπεται το καπελο και μαλλον το καδρο πάνω στο οποιο θα μπει το μπουστο αλλα δεν αντεχα να περιμενω μεχρι την ολοκληρωση!

Ελπίζω να σας αρεσε !!!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλω πολυ πολυ γλυκά 
Με αγαπη ...Klair.V!!!


4 σχόλια:

  1. Είναι απίστευτα όμορφο. Μπράβο σας πραγματικά!!! Δεν κατάλαβα καλά κάποια πράγματα αλλά ίσως φταίει ότι βλέπουμε σε φωτό μόνο το τελικό αποτέλεσμα και όχι όλα τα βήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

       My Christmas  collection!