Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

My lovely nest!!

By Klair.V!
                                                  So sweet bird nest!!

Είναι τόσο γλυκιά εποχή, έρχεται η Άνοιξη και μαζί της όλα ανθίζουν.Απο λουλούδια μέχρι ελπίδες!!
Έτσι ήρθε και αυτή η φωλίτσα λόγω Άνοιξης, λόγω Έρωτα,λόγω του ότι θέλουμε μικρές νότες αισιοδοξίας για να μην βουλιάζουμε στο γκρι της ρουτίνας.
Αλλωστε την Άνοιξη μπορείς να την κρατήσεις κλειδωμένη μέσα σου κι έτσι να μην φοβηθείς ποτέ τις κρύες νύχτες του χειμώνα και της μοναξιάς.
Ειναι η μόνη εποχή  άλλωστε που παρόλο που σου λέει Άνοιξε" παράλληλα σου επιτρέπει να τη φυλακίσεις στα πιο ωραία στα πιο τρυφερά στα πιο ρομαντικά σου όνειρα.
Έτσι και αυτή η φωλίτσα έγινε για να φυλακίσει την Άνοιξη,
την τρυφερότητα που αναδύει και μόνο η εικόνα της όταν σκέφτεσαι τη μάννα να ταίζει τα μικρακια της η τα πιτσουνακια να γουργουριζουν ευτυχισμένα εκεί μέσα.
Η κατασκευή απλή, πήρα το άλλο μισό από το διαιρούμενο αυγο που είχα έκανα ντεκουπαζ μια χαρτοπετσέτα με θέμα πουλιά και φωλιές έβαλα ένα υπέροχο ξυλογλυπτο ...Ναι ναι ξυλογλυπτο ( θα σας αποκαλύψω αργότερα τι εννοώ κρατήστε το αυτο) το οποίο εβαψα με σκόνες και glaze ,και έφτιαξα φωλίτσα με κλαράκια και σχοινί και εβαλα  μεσα αυγουλακια πέρδικας ,
διακόσμησα το πίσω μέρος με καλούπια της Stamperia πέρασα πατινα μπρονζε και το έβαλα πάνω στη βάση του .Η βάση είναι ένα μικρο κουίζ που θα ήθελα εσεις να μου πείτε από τι είναι φτιαγμενη.



Σας φιλώ γλυκά.....με πολύ αγάπη...
Klair.V!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

       My Christmas  collection!