Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Cinderella's Pumpkin!!

By Klair.V!!
Αφιερωμενο στις Σταχτοπουτες!!!
Για ολες εσας που κρυβεται μια Σταχτοπουτα μεσα σας και περιμενετε τον πριγκιπα σας ειναι αφιερωμενη αυτη η κολοκυθα!





 Ολες ξερουμε το παραμυθι της σταχτοπουτας ολες μεγαλωσαμε περιμενοντας τον πριγκιπα ,για αλλες ηρθε, για καποιες οχι...αλλα δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα!
Πειραζει που μου αρεσουν τα παραμυθια???Εχουν μια αλλοκοτη ομορφια φανταστικη που σε κανει να ξεχνιεσαι και νομιζεις προς στιγμη οτι εισαι κι εσυ μερος τους.Ετσι λοιπον απο καιρο ειχα παρει αυτην την κολοκυθα και σκεφτηκα πως ειναι καιρος να τη φτιαξω .
 Εχω φτιαξει κι αλλες βεβαια παλια πριν γινει αυτος ο χαμος με τις κολοκυθες φετος!ηθελα ομως να φτιαξω μια αλλη, διαφορετικη κολοκυθα,αυτην της σταχτοπουτας,αλλωστε τα εργα μου παντα μου αρεσει να παραπεμπουν καπου.Εφτιαξα λοιπον στοιχεια απο τα υπεροχα καλουπια της IOD και διακοσμησα την κολοκυθα μαζι με ενα στεμμα .Πριγκιπισσα δεν εγινε εμ! τι χωρις στεμμα θα την αφηνα?αφουστεγνωσαν τα στοιχεια καλα τα εβαψα με το antique white των majestic.Παντα μετα απο καθε βημα μην ξεχνατε να στεγνωνετε καλα.
 Στη συνεχεια αραιωσα λιγο μαυρο ακρυλικο και περασα την κολοκυθα και το στεμμα σκουπιζοντας ελεφρα με ενα μωρομαντηλο,παιρνοντας λιγη σκονη artex πρασινη πασπαλισα ορισμενα σημεια της κολοκυθας και ακολουθως με κιτρινη σκονη.
Με ενα πινελο και ακολουθωντας την τεχνικη dry brush εβαψα με το antique white.
Τονισα αρκετα τα στοιχεια μου τελος με μια χρυση πατινα και η κολοκυθα ηταν ετοιμη για το παραμυθι της Σταχτοπουτας. 




Ελπιζω να σας αρεσε οσο κι εμενα!!
Μεχρι την επομενη αναρτηση σας φιλω γλυκα με αγαπη ...Klair.v!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

       My Christmas  collection!