Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Altered christmas collection!


Χριστουγεννα ...Συλλεκτικα!!


Και πλησιαζουν τα Χριστουγεννα και ολοι αναπολουμε  την εποχη που ειμαστε παιδια γιατι ειναι η εποχη της αθωωτητας  και της ξεγνοιασιας ,εκει που δεν υπάρχει καμμια εννοια παρα μονο παιχνιδι και αναμονη των δωρων!
Πάντα με γοητευει η εποχη αυτη κι ας εχουν περασει  φαινομενικα τα χρονια της αθωωτητας!


Κι ετσι λοιπον  αυτες τις μερες προσπαθούμε να ζησουμε ξανα τις παιδικες μας μνημες !Μνημες Συλλεκτικές!!  Ξεκινησα λοιπον  να δημιουργω εχοντας στο νου μου οτι φετος τα Χριστουγεννα ειναι συλλεκτικά!!Εμπνευση για μένα ειναι οι δημιουργίες της αγαπημένης μου δημιουργου Cat-Arzyna
και για αυτο εδω και μερες πασχιζα να προλαβω να φτιαξω ενα φαναρακι χιλιοταλαιπωρημένο και να το συνοδευσω με ενα γλαστρακι κι ενα στεφανι διαφορετικο απο τα άλλα!


Το φαναρακι απλό μαυρο μεταλλικο μου ηταν τελειως αδιαφορο οταν μου το εφεραν  γιατι το ειχαν για πεταμα!

Αλλα με την καταλληλη περιποιηση εγινε για μενα αγαπημενο !Βάφτηκε εξ ολοκληρου με Antique white 
 απο τα @Majestic paint :https://www.facebook.com/majesticpaintvelvettouch/και εφτιαξα με τα καλουπια της Prima  τα διακοσμητικα για να το στολισω!

Tα τζαμια του τα ψεκασα με mirror effect  το οποιο ομως σκουπιζα ελαφρα για να υπάρχει η αισθηση του παλαιου καθρέπτη και κολλησα στο τελειωμα διακοσμητικα στοιχεια !

Παλαιωσα ολα τα διακοσμητικα και το χρωμα του φαναριου με λιγο μαυρο ακρυλικο  χρωμα και σκουπισα ελαφρα .Στη συνέχεια πέρασα ξανα με dry wash  το Antique white στα διακοσμητικα που ειναι στην κορυφη του φαναριου.Με τον ιδιο ακριβως τροπο εφτιαξα και το στεφάνι το οποιο εντυσα πρώτα με γυψογαζα και το γλαστράκι το οποιο μπορει να φιλοξενησει οποιοδηποτε φυτο η να γινει ενα διαφορετικο κηροπηγιο!
Αυτα προς το παρον για τα 
Συλλεκτικα Χριστουγεννα 
                      της αγαπημενης μου Πηγης Λειβαδιτη!
Μεχρι την επόμενη αναρτηση σας φιλω πολυ γλυκα!!!
Με αγαπη ...Klair.V!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

       My Christmas  collection!