Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

The Beach!!


                     Κι ολα μοιαζουν καλοκαιρι!!!!!!!!!!

Δεν μοιαζουν καλοκαιρι .....ΕΙΝΑΙ καλοκαιρι!!!!
η πιο ωραια για μενα τουλαχιστον εποχή!!!
Παραλία ..ήλιος,ηλιοθεραπεία...βόλτες {καλα λεμε τωρα}..και τρέλαααααα!!!
Αυτό ειναι το καλοκαίρι!

Tο έργο αφιερωμένο στο καλοκαίρι στις αμμουδιές και φυσικά στην πρόκληση του scrapsnpieces  με το άκρως καλοκαιρινο θέμα του!
Πήρα ενα θαλασσόξυλο λοιπόν και πάνω σ αυτό έφτιαξα μια σύνθεση απο κοχύλια και θησαυρούς της θάλασσας!

Εβαψα  το ξύλο σε ορισμένα σημεία με το: https://www.scrapsnpieces.gr/finnabair-art-alchemy-impasto-acrylic-paint-jade και το :https://www.scrapsnpieces.gr/finnabair-art-alchemy-impasto-acrylic-paint-bottle-green  
 πηρα ενα κομματι γάζα  το εβαψα επίσης με το impasto jade και το κόλλησα στο θαλασσοξυλο.

Εφτιαξα ορισμένα στοιχεία απο τα καλουπια της IOD πήρα  μεταλλικά στοιχεία και αφού τα πέρασα  ορισμένα με  rust effect και άλλα με impasto jade τα κόλλησα στο ξύλο πάνω από τη γάζα μαζί με τα κοχύλια που είχα μαζέψει στην παραλία.

Στο κάτω μέρος του ξύλου έβαλα κόλλα και έριξα πραγματική άμμο απο την παραλία και σε ορισμένα σημεία πρόσθεσα art stone τις οποίες ψέκασα με νερο ανακατεμενο με χρώμα impasto jade .

Ψέκασα επίσης με το υπέροχο σπρευ https://www.scrapsnpieces.gr/dylusions-chopped-pesto το οποίο έδωσε μια όψη σκουριασμένου στη γάζα και στα κοχύλια και ράντισα επίσης με υγρο σκουριάς τα μεταλικά στοιχεία!
Η φωτογράφιση δεν ξέρω αν θα ικανοποιησει τη γλυκιά μου τη  Natassa Blazaki αλλα εκανα οτι μπορούσα!


Ελπίζω να σας άρεσε!!
Σας φιλώ γλυκα...Klair.V







2 σχόλια:

  1. Τι όμορφη με δροσερά χρώματα, καλοκαιρινή σύνθεση! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στην πρόκληση του Scraps N Pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

       My Christmas  collection!