Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Klair.V...with love!!


Aγαπημένο έργο φτιαγμένο απο ξύλο!
Σας τελειωσε η παστα διαμορφωσης και δεν εχετε πως να φτιαξετε τα στενσιλ?μην αγχωνεστε πηγαινετε στο πλησιεστερο χρωματοπωλειο και παρτε ακρυλικο στοκο.Παμφθηνο αλλα θαυματουργο υλικο ,θα σας βοηθησει με τα στενσιλ και κυριως να φτιαξετε το backround(εδαφος) του πινακα σας η του εργου σας!
Με αυτο το υλικο μπορειτε να ομαλοποιησετε μια επιφανεια ή να την κανετε πιο αγρια(φωτο).Για να κανετε μια λεια επιφανεια παρτε μια μεγαλη σπατουλα και απλωστε προσεκτικα και ομοιομορφα τον στοκο για πιο αγρια επιφανεια παρτε μια μικροτερη σπατουλα και αρχιστε να φτιαχνετε νερα στο ξυλο ή τον καμβα με ακανονιστες κινησεις.Ετσι θα δημιουργησετε ενα αγριο αποτελεσμα κι αν το στεγνωσετε με θερμο αερα θα δημιουργησει και κρακελε εμφανιση οποτε θα εχετε δυο σε ενα!
 Αφού στεγνώσει κολλάμε  τα υπέροχα καλούπια της IOD https://www.scrapsnpieces.gr/iron-orchid-designs-baroque-2 με μια δυνατή κόλλα και αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
Περνάμε ενα ανοιχτόχρωμο ακρυλικό της αρεσκείας μας και το αφήνουμε να στεγνώσει,στη συνέχεια περνάμε ενα σκουρο χρώμα και πριν στεγνώσει καλά  αρχίζουμε να σβήνουμε  σιγά σιγά με ενα μωρομάντηλο  τονίζοντας τις λεπτομέρειες απο τα καλούπια.
Τέλος τονίζουμε με μια  χρυσή πατίνα τις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα.... εκπληκτικό!
Ελπίζω να σας αρεσε!!!
Τα λέμε ...με αγάπη :Klair.V!!















4 σχόλια:

  1. Μας άρεσε;;;;;; Μας εντυπωσίασε!!! Αυτα τα υπεροχα καλούπια για τον πηλό πού τα βρίσκεις, Ελένη μιυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πατησεις στο link που εχει στην ανσρτηση θα σε βγαλει ακριβως σε συτα που εχω χρησιμοποιησει!!!

      Διαγραφή
  2. Η ομορφιά του απλού πάντα αφοπλίζει... μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

       My Christmas  collection!