Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

My lovely Note Book!!!!


               Θα μπορουσες να το πεις κι εξωφυλλο βιβλιου!
Γλυκες μου κι αγαπημενες κοριτσαρες ευχομαι να ειστε ολες super wow και να περνατε τελεια!!
Η αλήθεια ειναι πως για το συγκεκρμμένο αναρτηση δεν ειχα σκοπο να κανω αλλα γλυκες μου ρωτατε τον τροπο κι εγω χατηρι δεν σας χαλασα ποτε ..σας χάλασα??????
Ετσι λοιπόν αφου τοσο σας αρεσε θα σας πω τον τροπο ,αρκετα ευκολος θα ελεγα!

Πήρα εναν καμβα  κι ενα κομματι ξύλου λιγο πιο μεγάλο απο τον καμβα.
Κόλλησα τον καμβα πάνω στο ξυλο κι αφησα ενα κενο γυρω γυρω οσο να χωραει μια μπορντουρα λεπτη.
Εκει εφτιαξα την μπορντουρα  απο τα καλουπια IODhttps://www.scrapsnpieces.gr/iron-orchid-designs-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-baroque-6.
Εφτιαξα σε όλον τον καμβα με στενσιλ ένα σχεδιο και το έβαψα με καφε   http://www.decofoam.gr/index.php/pages/colors/acrylic-colours/acrylicos-vallejo/vallejo-carrot-cake-matt-acrylic-paint-420-fudge-brown-detail   μαύρο και μπρονζε   http://www.decofoam.gr/index.php/pages/colors/acrylic-colours/acrylicos-vallejo/vallejo-carrot-cake-matt-acrylic-paint-436-plumb-copper-detail .
 Στη μεση κολλησα λιγο χαρτονι συσκευασιας. Πέρασα το χαρτονι με Powertex για να μην χαλασει το χαρτι και αλοιωθει και το εβαψα με το ίδιο χρώμα και λιγο μπρονζε και ασημι πάστα  για να δειχνει μεταλικό.Επίσης πέρασα  με λίγο πράσινο valejohttp://www.decofoam.gr/index.php/pages/colors/acrylic-colours/acrylicos-vallejo/vallejo-carrot-cake-matt-acrylic-paint-413-after-green-detail  το οποίο δίνει εξαιρετικο αποτελεσμα διαβρωμενου σιδερου!  Με powertex εκανα και το φύλλο απο ενα παλιο βιβλιο του οποίου γυρισα τις ακρες σαν παπυρο και το αφησα να σκληρύνει και ακολούθως το κολλησα πανω στο χαρτονι.
Κολλησα τα στοιχεία αφου πρωτα τα ειχα βάψει με καφε χρώμα και τα πέρασα με το ίδιο πρασινο για οψη παλαιωμένου και 
Voila!!!!!!!!! 
 Ελπιζω να σας αρεσε!
Σας φιλω γλυκα ...
Klair.V!!!!







2 σχόλια:

       My Christmas  collection!